Nacional

Jordi Montull surt de presó en tercer grau poc després d’un any empresonat pel cas Palau


Jordi Montull, la mà dreta de Fèlix Maria Millet en el Palau de la Música, condemnat a set anys i mig per malversació, apropiació indeguda, blanqueig de capitals i tràfic d’influències en el cas Palau, va sortir el passat divendres de la presó en tercer grau, després de passar catorze mesos empresonat.

L’exdirector financer del Palau surt en semillibertat de la presó de Brians 2 de Sant Esteve de Sesrovires, on només haurà de tornar a dormir de dilluns a dijous i els caps de setmana els podrà passar a casa.

Montull de 78 anys ha passat la majoria del temps que ha estat a la presó, ingressat en el mòdul d’infermeria a causa del seu delicat estat de salut. Precisament poc temps després d’entrar a Brians 2 va haver de ser ingressat en un hospital a causa d’un ictus que va patir.

El que continuarà a la presó és l’expresident del Palau de la Música, Fèlix Maria Millet i Tusell, de 84 anys, condemnat a nou anys i vuit mesos, ja que l’extresorer Daniel Osàcar no va arribar a estar tres mesos empresonat. Condemnat a tres anys i mig de presó per cobrament de comissions il·legals, va sortir 75 dies després i actualment resideix en règim de tercer grau en un pis tutelat amb altres presos.

https://twitter.com/Catinformacio/status/1434153967848673283