Internacional

La britànica Margaret Keenan de 90 anys la primera persona vacunada de la Covid-19 d’Europa


La britànica Margaret Keenan de 90 anys passarà a la història per ser la primera persona a rebre la vacuna contra la Covid-19 d’Europa. Aquest matí el Regne Unit ha començat a administrar les primeres vacunes contra el Coronavirus en un país occidental.

Dies abans Rússia va anunciar que havia vacunat a més de 100.000 ciutadans del seu país utilitzant la vacuna Sputnik 5. El Regne Unit ja ha distribuït la nord-americana Pfizer i l’alemanya BioNTech que administrarà a 400.000 ciutadans, aquesta serà la que arribarà ben aviat al nostre país.

En el Regne Unit els primers a beneficiar-se dels avantatges que proporciona la vacuna són els col·lectius més vulnerables com les persones de més de 80 anys com la Margaret que li han administrat a l’Hospital Universitari de Conventry.

La Margaret que farà 91 anys la setmana que ve, ha dit que aquest és el millor regal d’aniversari que li podien donar, ja que porta des del principi de la pandèmia en solitud, tan sols veu algun familiar de tant i amb precaucions, ara amb la vacuna podrà passar més temps acompanyada de la seva família.

https://twitter.com/NHSMidlands/status/1336222165130227714