Nacional

La calculadora que ens diu quan ens vacunaran, si alcaldes, polítics i militars no se les acaben abans


Després de sentir aquests dies tantes notícies de polítics, militars i funcionaris que s’han vacunat abans que els hi arribés el seu torn, molts de nosaltres ens preguntem quan ens tocarà si tota aquesta colla de personatges no s’acaben totes les vacunes.

Començant per l’alcalde de Riudoms, Sergi Pedret i un regidor que es van vacunar perquè sobraven, moltes han estat les excuses que han donat tots els alcaldes, regidors o militars per justificar la seva vacunació, però també hi ha excusa per haver vacunat a les seves famílies? Si sobraven vacunes no podien cridar a la gent gran que viu en els seus domicilis o persones vulnerables, abans de vacunar-se ells?

El cas més flagrant ha estat el del conseller de Salut de Múrcia, Manuel Villegas que es va vacunar argumentant que és cardiòleg, però resulta que en aquests moments no exerceix com a metge. Villegas va anar més enllà, va vacunar a 400 persones que treballen en el seu departament. Tantes vacunes sobraven? Finalment va dimitir, encara que en un principi s’aferrava a la cadira.

Tornant al tema de quan ens tocarà a nosaltres, l’empresa Omni Calculator ha fet una App que si introduïm en quina comunitat vivim, edat, situació laboral i de salut, ens indica quantes persones tenim per davant i la data aproximada en què ens cridaran per vacunar-nos.

Calcula quan et tocarà  aquí.