Internacional

La catalana Gisela canta en “Castellà” als Oscars 2020 i la llatinoamericana Carmen Sarahí canta en “Espanyol”.

Gisela, l’ex concursant catalana de “Operación Triunfoha estat present en la Gala dels Oscars 2020 junt amb Idina Menzel i altres cantants de la resta del món, interpretant el tema principal de la pel·lícula “Frozen2“. 

Quan va sortir a l’escenari es va produir una anècdota curiosa, el rètol la presentava com la cantant que havia de cantar en castellà “Castilian es podia llegir, mentre que quan va aparèixer la cantant llatinoamericana Carmen Sarahí en el rètol es podia llegir en espanyol, “Spanish“.

Gisela va participar l’any 2013 en la pel·lícula “Frozen: El reino del hielo, prestant la seva veu en les interpretacions musicals de la princesa Elsa i Carmen Sarahí va fer el mateix en la versió llatinoamericana.

Més enllà d’aquesta anècdota, els nominats espanyols es van quedar sense poder agafar cap estatueta, ni Almodóvar per la seva pel·lícula “Dolor i Gloria“, ni Antonio Banderas que optava al premi al millor actor Klaus que era una de les pel·lícules nominades en la categoria d’animació.

La gran triomfadora de la nit ha estat la coreana “Parasits amb els Oscar a la millor pel·lícula i millor director.

https://twitter.com/Osc_26/status/1226688042863296512