Successos

La mare de Neymar i la seva parella acaben a l’hospital després d’una baralla domèstica.

Foto: Instagram Nadine Gonçalves

Nadine Gonçalves, mare de Neymar de 53 anys i la seva parella Tiago Ramos, de 23 anys han acabat a l’hospital després de protagonitzar una baralla domèstica.

Dimarts passat, els veïns de l’edifici d’apartaments on viu la parella, van alertar a la policia pels crits que sentien de l’interior de l’habitatge. Els dos van acabar a l’hospital, però el que va resultar més greu va ser Tiago al que van haver de donar-li dotze punts de sutura en un braç.

Ell mateix va explicar a la policia que va ser un accident, quan després d’una discussió amb Nadine va donar un cop de puny a una finestra, tallant-se amb els vidres.

Tiago Ramos, futbolista i model ja té antecedents per violència de gènere a Espanya. Va ser acusat per la seva parella de 44 anys, una dependenta que va aconseguir una ordre d’allunyament.

Nadine i Tiago van anunciar la seva relació el passat mes d’abril i poc després ho van deixar per tornar fa pocs dies. Des que es coneix la relació, corren rumors per les xarxes que Tiago és homosexual i alguns homes afirmen que han mantingut relacions amb ell.

La policia de la població brasilera de Santos, on resideix la parella, està investigant els fets.