Societat

La nova App de Bicing Barcelona dona punts intercanviables per premis.

Segons informa l’Ajuntament de Barcelona, la nova App de Bicing de la ciutat, ofereix la possibilitat d’acumular punts i intercanviar-los per premis.

Es tracta d’una mena de joc que premia les conductes saludables i sostenibles. Cada mes s’aniran acumulant punts segons l’activitat física que fem, en funció del nostre pes i edat, els grams de CO₂ estalviats, les calories cremades i el nivell de felicitat obtingut, que equival al nivell d’endorfines alliberades.

Els punts que s’aniran acumulant mes a mes es podran bescanviar per accessoris de bicicleta, abonaments, viatges per a la modalitat elèctrica i altres regals com entrades al Zoo o al Tibidabo.

El joc comença en forma individual, superant reptes personals, però a mesura que es va progressant en el joc i es va passant de nivells, podrem competir amb altres usuaris del Bicing.

 

La nova aplicació també ens ofereix la possibilitat de consultar l’últim lloc on hem deixat la bicicleta, per poder verificar que hem fet la devolució correcta, consulta que ens donarà punts addicionals.

https://twitter.com/bicing/status/1235852853647790080