Internacional

La selecció brasilera iguala els salaris de les dues seleccions masculina i femenina.

El President de la Confederació Brasilera de Futbol (CBF), Rogério Caboclo ha fet públic avui mateix que les seleccions masculina i femenina del seu país cobraran les mateixes dietes i primes. Un gran avanç pel futbol femení, ara tan sols falta que facin el mateix les altres seleccions d’arreu del món.

Caboclo ha explicat a la roda de premsa que aquesta mesura ja es va començar a aplicar al passat mes de març, però amb l’aturada a causa del Coronavirus, no havia pogut entrar en vigor fins ara que es reprenen les competicions oficials.

Els diners disponibles per a primes es repartiran en la mateixa quantitat per la selecció masculina que per la femenina en el cas que obtinguin bons resultats en les competicions en les quals participin, com els Mundials o les Olimpíades. Com va dir el president, s’han acabat les diferències de gènere, la CBF tracta per igual a homes i dones.

L’anunci es va fer en el transcurs de la presentació d’Aline Pellegrino i Duda Luizelli com les noves coordinadores de la selecció femenina de futbol de Brasil.