Internacional

L’accident més car de l’any, xoquen un Bugatti Chiron, un Porsche Cabrio i un Mercedes Clase C

No és d’estranyar que en el Pas de Sant Gotard, un port de muntanya a 2109 metres d’altitud en els Alps suïssos es produeixin accidents, sobretot a l’hivern quan hi ha neu, però uns dies enrere es va enregistrar un accident múltiple que es pot considerar com el més car de l’any o potser de la dècada o del segle, pel tipus de vehicles implicats.

En l’accident van participar un Bugatti Chiron, valorat en 2,4 milions d’euros, un Porsche 911 GTS Cabrio de 160.000 € i un Mercedes Clase C Estate de 44.500 €. En total més de 2,6 milions d’euros més una autocaravana que també es va veure afectada. No sabem a qui responsabilitzaran de l’accident però la companyia d’assegurances del vehicle causant del sinistre ja es pot preparar a pagar la reparació d’aquests vehicles de súper luxe.

Segons explica La Vanguardia, l’accident es va produir quan el Bugatti va voler fer un avançament múltiple en aquesta carretera plena de corbes, potser animat per la potència del seu vehicle, però el que no va pensar és que el conductor del Porsche que anava davant d’ell volia fer el mateix, el Porsche va avançar sense mirar el retrovisor i van topar, afectant els altres vehicles que circulaven per la dreta.

https://www.instagram.com/p/CDykYf1Jc8T/?utm_source=ig_embed