Societat

L’actor José Luis Gil, Enrique Pastor en ‘La que se avecina’ i Juan Cuesta en ‘Aquí no hay quien viva’ pateix un ictus.


El popular actor aragonès José Luis Gil, pels seus papers d’Enrique Pastor en la sèrie ‘La que se avecina‘ i Juan Cuesta en ‘Aquí no hay quien viva’, es recupera a casa seva d’un infart cerebral, un ictus isquèmic agut en l’hemisferi esquerre, que va patir el passat quatre de novembre i que l’ha obligat a estar ingressat en un hospital vint-i-dos dies.

La família ha volgut informar de la notícia ara que ja està a casa recuperant-se, ha estat la seva filla Irene Gil la que ha emès un comunicat que ha difós ‘Mediaset España‘. L’actor de 63 anys va saltar a la popularitat amb dues de les sèries més vistes en els darrers anys.

Després de 22 dies, el passat divendres va rebre l’alta de ‘l’Hospital Nuestra Señora del Rosario’ de Madrid. Ara li queda per davant una llarga etapa de recuperació on haurà de treballar per recuperar-se de les seqüeles de l’ictus.

La família, a través del comunicat, ha volgut agrair les mostres d’estima que ha rebut l’actor i la professionalitat i qualitat humana de tot l’equip sanitari que l’ha tractat en aquests dies complicats per a tota la família i confia en la seva total recuperació. També aprofiten per demanar als periodistes i seguidors de l’actor que siguin respectuosos amb ell, com sempre ho han estat.