Nacional

L’Ajuntament de Barcelona ofereix a les embarassades o parteres fer les proves per les oposicions des de l’hospital


A partir d’ara les dones que quan hagin de fer l’examen per les oposicions a l’Ajuntament de Barcelona, es trobin ingressades en un centre sanitari a causa d’embaràs o per haver parit recentment, podran realitzar les proves en el mateix hospital.

L’examen serà el mateix i a la mateixa hora que el que faran els altres opositors que es presentin a la mateixa plaça, si no el poden fer al mateix temps que els altres aspirants perdran la convocatòria. Per tal de controlar a l’opositora un membre del jurat i una persona de recursos humans es desplaçaran fins al centre sanitari, sempre que sigui dins de la província de Barcelona.

Aquesta no és una facilitat nova, ja s’havia aplicat en anteriors convocatòries i ara es podrà tornar a demanar en la pròxima que tindrà lloc el 19 de juny. Segons ha informat la regidora de Comerç, Mercats, Consum, Règim Intern i Hisenda, de l’Ajuntament de Barcelona, Montserrat Ballarín, tenen notificacions que diverses aspirants estan en l’últim període de l’embaràs.