Nacional

L’Audiència Nacional ha absolt a Sandro Rosell, després de 21 mesos a la presó.

Aquest matí hem conegut la notícia de què tant Sandro Rosell com els altres cinc acusats pel blanqueig de comissions pels drets audiovisuals de 24 partits de futbol de la selecció brasilera.

La Sala argumenta que després de valorar les proves practicades en el judici no s’han pogut acreditar les acusacions i per tant, davant els dubtes, deu primar el principi “in dubio pro reo”, en cas de dubte fallaran a favor de l’acusat.

Una bona notícia per Sandro Rosell i el seu soci Juan Besolí, recordem que tots dos van passar quasi dos anys en presó preventiva, en reiterades ocasions se’ls han denegat la llibertat condicional i en el cas de Juan Besolí inclòs se li va denegar un permís per visitar al seu fill, que havia sofert un accident d’hípica molt greu què li va ocasionar una lesió medul·lar irreversible.

Davant aquesta situació, potser és el moment que algú es plantegi el tema de les presons preventives i, ja que estem en plena campanya electoral, no estaria de més que els polítics comencessin a afrontar el tema. Qui li retornarà aquests dos anys a Sandro Rosell i als altres acusats?