Societat

L’entranyable història d’en Piqué, el gos que estimava les seves ovelles.

El gran jugador del Barça Gerard Piqué segur que estima al seu club, el Barça. Però avui no estem parlant d’ell, estem parlant de l’altre Piqué, un gos que va fer uns quants quilòmetres per autopista per no abandonar les seves ovelles.

Piqué és un Border Collie i la seva feina és cuidar un ramat d’ovelles de Fogars de la Selva. Aquests dies s’ha fet quasi tant famós com el defensa català.

El passat divendres, com cada dia Piqué es va llevar disposat a fer la seva feina junt amb el seu amo, el pastor del ramat d’ovelles. El que no s’esperava aquell dia és que vingués un camió per carregar xais cap a l’escorxador.

Quan el camió va sortir del corral i va agafar l’AP-7 a l’altura de Fogars de la Selva, Piqué no ho va dubtar, va entrar a l’autopista pel peatge perseguint el camió fins que empleats de manteniment el van poder aturar.

Amb l’ajuda de la Guàrdia Municipal de Fogars de la Selva van poder evitar que l’atropellessin i que ell mateix pogués causar un greu accident als cotxes que circulaven per l’autopista.

Moltes vegades els animals ens sorprenen amb les seves actituds que demostren amor i fidelitat, com en aquest cas que en Piqué fidel al seu amo no va abandonar les ovelles que li havia encarregat guardar.