SocietatTUITS PER ENMARCAR

Les crítiques de Rosa Maria Sardà a l’independentisme que fan bullir les xarxes.

Rosa Maria Sardà en un acte de Societat Civil Catalana

Rosa Maria Sardà ha publicat el seu primer llibre, un llibre de contes amb caire autobiogràfic. “Un incidente sin importancia. Arran de la presentació del llibre ha concedit una entrevista a La Vanguardia amb unes declaracions carregant contra l’independentisme, que ja estan provocant forces crítiques a les xarxes.

Declaracions com aquesta són les que estan fent bullir les xarxes:

“Me hacen reír mucho estos chiquillos que dicen ahora que vivimos una dictadura. ¿Dictadura? Ja, Ja, Ja, permíteme que me ría en tus barbas, cariño, porque si lo fuéramos no podrías estar quemando contenedores sin ir de cabeza a la cárcel. Si todo eso lo estuvieran quemando los de Vox, se habría acabado rápido, pero el Gobierno catalán es exactamente lo que quiere que hagan, por eso no se acaba. Les llaman valientes, en vez de vándalos”.

Algú li hauria de recordar a l’actriu i ara escriptora, que sí que va haver-hi detinguts per cremar contenidors, per tant com s’acostuma a dir en castellà “blanco y en botella”.

Parlant de la Dictadura, recorda que al seu avi patern el van matar d’un tret a l’esquena un cop acabada la guerra, quan anava a regar un camp.

A Twitter també hi ha crítiques arran del programa de la Sexta Noche, on Xavier Sardà entrevista a la seva germana Rosa. Alguns tuitaires es pregunten: Si la llengua materna de tots dos germans i la que parlen habitualment és el català, no seria més natural fer l’entrevista en català amb subtítols en castellà?

https://twitter.com/Sainzdeaja/status/1200875810648920064

https://twitter.com/XilicudOlot/status/1200733354976567297