Nacional

Les infantes Elena i Cristina presumptament es vacunen als Emirats Àrabs


Segons publiquen avui diferents mitjans de comunicació, presumptament les infantes Elena i Cristina, filles del rei emèrit haurien aprofitat la visita que van fer al seu pare als Emirats Àrabs, per vacunar-se contra la Covid-19.

La Casa Reial no vol parlar del tema, argumentant que des que el rei Joan Carles I va abdicar, les infantes van deixar de pertànyer a la Casa Reial. Per la seva edat 57 i 55 anys encara no els hi toca el torn a l’Estat espanyol i suposadament es van vacunar a Abu Dabi, segons algunes informacions amb la vacuna xinesa que tan sols necessita una punxada.

Segons “El Confidencial” que ha destapat la notícia: “Les dues filles del rei emèrit se salten la llista d’espera per rebre la vacuna”. Les infantes van viatjar a Abu Dabi a principis de febrer per visitar al seu pare que des del passat mes d’agost està residint en els Emirats Àrabs i van estar amb ell tota una setmana.

El rei emèrit també es va vacunar, en el seu cas és lògic i normal, per l’edat, per ser persona de risc i a més perquè resideix allà, però si finalment es confirma la notícia de les infantes, no és molt bon exemple el que estan donant als ciutadans espanyols, que no tenen l’opció de viatjar a aquests països per vacunar-se.

Podemos i ERC han estat molt crítics amb la notícia: “Sus privilegios están por encima del pueblo al que dicen representar” (Podemos). Els socialistes s’han limitat a qualificar la notícia de sorprenent i desagradable.