Internacional

L’estrany cas del naixement d’un gos de color verd a Sardenya

Foto: Facebook Cristian Mallocci

Un petit cadell de gos de raça dogo que ha nascut de color verd en una granja de l’illa de Sardenya (Itàlia) està revolucionant les xarxes socials. Poc s’ho esperava el seu amo quan la seva gossa Spelacchia estava a punt de donar a llum que un dels gossets tindria una suau tonalitat verda.

El propietari del cadell, Cristian Malloci ha volgut fer honor al color del petit i l’ha batejat amb el nom de Pistacchio, els seus germans són tots blancs igual que la mare. En un principi en Cristian va pensar que s’havia tacat amb l’herba que hi havia a terra, però no, Pistacchio és de color verd.

Foto: Facebook Cristian Mallocci

Els experts creuen que pot ser conseqüència que el cadell en l’úter de la mare hagi entrat en contacte amb una substància anomenada biliverdina, que també és la responsable que quan ens fem un blau amb el temps es torni de color verd groguenc, que aquest color anirà desapareixent amb el temps i quan sigui gran serà blanc com els seus germans.

Canviï o no de color, de moment en Pistacchio ja s’ha fet protagonista de les xarxes socials i el seu amo ha declarat als mitjans de comunicació del seu país que en aquests temps de pandèmia que estem patint, és tot un símbol d’esperança. Tant de bo sigui així.