Societat

L’exbisbe de Solsona contractat per l’empresa ‘Semen Cardona’ dedicada a inseminar porcs.


L’exbisbe de Solsona Xavier Novell que va abandonar l’església per haver-se enamorat i voler contraure matrimoni amb la psicòloga i escriptora especialitzada en literatura eròtica i satànica, Sílvia Caballol, ja ha trobat feina. Novell abans de ser teòleg es va llicenciar en Enginyeria Tècnica Agrícola i ara ha estat contractat per l’empresa ‘Semen Cardona’, dedicada a l’elaboració de dosis per a la inseminació artificial de porcs en explotacions d’alt rendiment.

Segons informa el diari ARA, un cop va abandonar el bisbat i l’església, Novell va distribuir el seu currículum entre diferents empreses de les comarques de Ponent, però quan es va traslladar a viure a Manresa va ampliar la zona de recerca de feina i ara es quedarà al Bages.

La intenció de Novell i Caballol és casar-se com més aviat millor, però encara hauran d’esperar uns dies per resoldre diferents aspectes burocràtics. Segons anuncia La Vanguardia, les preses per casar-se podrien ser perquè l’escriptora podria estar embarassada i algun diari apunta que seria de bessons. De moment s’hauran de casar pel civil, ja que Novell, malgrat que va renunciar encara continua sent bisbe i té dret a cobrar el sou de la Conferència Episcopal, al que va renunciar voluntàriament quan va decidir deixar l’església.

L’empresa ‘Semen Cardona’ que exporta a més de vint països, no ha confirmat la contractació de l’exbisbe, ni tampoc vol fer cap mena de declaració al respecte.