Esports

Lionel Messi, millor esportista de l’any en els premis Laureus 2020

Lionel Messi

Per primer cop en la història dels premis Laureus, considerats com els “Oscar” de l’esport, un futbolista ha estat declarat com a millor esportista de l’any i aquest no és un altre que el millor jugador del món i davanter del FC BatcelonaLionel Messi. 

En la gala d’entrega dels premis Laureus 2020 que es va celebrar ahir al Verti Music Hall de BerlínLionel Messi i el pilot de fórmula I, Lewis Hamilton, que sí que va assistir a la gala, van empatar a vots, així que hauran de compartir el premi.

Lewis Hamilton

Aquesta és la quarta vegada que el FC Barcelona ha estat distingit en aquests premis, l’any 2007 el club va tenir una distinció per la seva aliança amb UNICEF, el 2011 va ser declarat el millor equip del planeta, l’any 2017 va tenir el reconeixement pel moment esportiu de l’any pel “Fair Play” de l’infantil B i ara és un jugador del club el que ha aconseguit el premi al millor esportista.

Messi no va estar present en l’entrega dels premis, però va voler agrair la distinció amb un vídeo amb aquestes paraules:

Es un honor ser el primer jugador de equipo que recibe este premio y le doy las gracias a la academia

https://twitter.com/EmpireS_News/status/1229576204006690817