Societat

Llibertat provisional per Angela Dobrowolski, l’exdona de Josep Maria Mainat


L’exdona del productor televisiu Josep Maria Mainat, Angela Dobrowlski, que estava a la presó des del passat mes de gener per haver trencat les mesures cautelars d’allunyament i violació del domicili del productor, ha quedat en llibertat provisional, amb la prohibició de sortir del territori nacional i amb l’obligació de personar-se periòdicament en dependències judicials.

El jutjat de Barcelona ha decretat la llibertat d’Angela Dobrowlski que el passat dijous va abandonar el centre penitenciari, segons informa l’ACN. Al gener va ser detinguda per la Guàrdia Urbana de Barcelona quan intentava entrar per la teulada a la casa de Mainat. No era el primer cop que la detenien, ja havia estat arrestada en tres ocasions anteriors, però aquesta vegada el jutge va decidir enviar-la a la presó.

Recordem que arran de la denúncia presentada per Josep Maria Mainat per un presumpte delicte d’intent d’homicidi, Dobrowlski, tenia ordre d’allunyament del productor i dels dos fills que tenen en comú. Segons la denúncia presentada Angela Dobrowlski, presumptament va intentar matar al productor injectant-li insulina amb la finalitat, presumptament, de cobrar l’herència.

Notícies relacionades:

Investiguen l’intent d’assassinat de Josep Maria Mainat per part de la seva dona (01.10.2020)

L’exdona de Mainat, Ángela Dobrowolski ingressa a la presó sense fiança (07.01.2021)