Successos

Localitzats i detinguts dos ultres per l’agressió a un jove en el metro de Barcelona el passat 17 d’octubre.

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones per l’agressió a un jove, durant una de les jornades de protesta contra la sentència del procés. Els fets van ocórrer el 17 d’octubre dels 2017 al Metro de Barcelona.

El jove agredit va patir un fort traumatisme cranioencefàlic i el trencament de dues dents. Els agressors tornaven d’una manifestació ultra que es va celebrar a la plaça Artós de Barcelona i la víctima tornava d’una altra manifestació de signe contrari que es feia com a protesta a la sentència del procés.

Un cop identificats els agressors, els Mossos d’Esquadra van procedir a la seva localització, un d’ells va ser detingut a Cornellà de Llobregat i l’altre dóna la coincidència que ja està intern en règim tancat a la presó de Lledoners per un altre delicte.

En total els agressors van ser quatre nois i una noia, en aquests moments la investigació continua oberta per tal de localitzar els altres tres agressors. Els detinguts seran acusats d’un delicte de lesions amb l’agreujant d’odi.