Societat

“Los Lobos” i Hisenda s’emporten el premi més gran de la història de la televisió – 6.689.700 €

Després de dos anys i 500 programes, “Los Lobos” participants del concurs ¡Boom! d’Antena 3, s’han endut el premi més gran de la història mundial de la televisió, 6.689.700 €.

Però darrere d’aquest gran esforç fet pels quatre concursants, que han estat més de dos anys treballant per aconseguir-ho, hi ha un altre guanyador, el Ministeri d’Hisenda.

En el moment de l’entrega del premi, l’Agencia Tributària fa una retenció del 19%, és a dir 1.271.043 €, però això no és prou, després cada participant en l’hora de fer la seva declaració de renda haurà de pagar els impostos corresponents a l’increment patrimonial que ha tingut cadascú.

Encara que depèn de l’autonomia en què visquin, del seu patrimoni, les rendes prèvies al premi i altres factors, els experts anuncien que el que hauran de pagar serà entre el 45% i el 51% del que han guanyat.

Una pregunta: Quin golfo del mar Bàltic està situat entre Suècia i Finlàndia?, i una resposta que val 6.689.700 €: El golfo de Bòtnia, així va acabar ahir el concurs per aquesta “manada de lobos“, encara que aquest apel·latiu no sigui molt apropiat en aquests moments que estem vivint.