Esports

Maradona amb síndrome d’abstinència de l’alcohol després de la seva intervenció


Leopoldo Luque el metge de Diego Armando Maradona ha fet públic que l’astre argentí pateix síndrome d’abstinència de l’alcohol i per això han cridat al metge Alfredo Cahe que va vint anys va aconseguir que Maradona superés la seva addicció a la cocaïna.

Maradona que està ingressat en un hospital de Buenos Aires recuperant-se d’una intervenció per extraure-li un hematoma al cervell, presenta ara un quadre d’abstinència pel que haurà de quedar ingressat uns dies més.

Fa dues dècades Maradona era addicte a la cocaïna de la qual va aconseguir desenganxar-se gràcies a un tractament de desintoxicació al que es va sotmetre a Cuba, ara sembla que ha canviat la cocaïna per l’alcohol.

Alfredo Cahe que ja ha visitat a l’exjugador de futbol, afirma que l’ha trobat com quan fa anys el va portar a Cuba i si fos algun altre tipus de pacient, l’internaria en un sanatori per addictes durant tres o quatre mesos, però de moment estan intentant controlar les primeres hores i dies de la síndrome d’abstinència i després ja veuran quin tractament haurà de seguir.