EsportsInternacional

Maradona intervingut d’un coagul al cervell


Ahir dimarts Diego Armando Maradona va ser operat amb èxit d’un coagul al cervell que li van detectar en una tomografia computeritzada, feta arran de l’empitjorament en l’estat físic que patia feia uns dies i que en un principi pensaven que era conseqüència d’una anèmia.

El passat divendres l’argentí va fer 60 anys i per celebrar-ho va acudir a un homenatge que li feien en el club que entrena actualment, el “Club de Gimnasia y Esgrima La Plata” on ja es va poder veure que no estava en molt bon estat físic i va haver d’abandonar el club ajudat per alguns amics.

En els darrers dies va saltar l’alarma per un possible cas de Coronavirus en un dels membres del seu cos de seguretat i Maradona es va confinar a casa. Quan va ser ingressat es pensava en la Covid-19, però es tractava d’un hematoma subdural al cervell.

La intervenció ha estat un èxit i han pogut extreure el coagul. L’astre argentí es recupera favorablement i haurà de passar uns dies hospitalitzat per veure com evoluciona.

Molts aficionats de Maradona es van voler apropar a la Clinica Olivos de Buenos Aires on va ser operat, per mostrar la seva estima a l’exjugador de la selecció argentina i del Barça.