Successos

Maten a un home a trets en la terrassa d’un restaurant de Salou plena de gent sopant


Segons nota de premsa dels Mossos d’Esquadra, la Divisió d’Investigació Criminal del Camp de Tarragona està investigant la mort d’un home a trets aquesta passada nit a la terrassa d’un restaurant de Salou, que en aquells moments estava plena de gent sopant.

Els fets van passar al voltant de les onze de la nit en un restaurant del carrer Saragossa de Salou. Segons publica la periodista Anna Punsí en el seu perfil de Twitter, tres homes es van apropar a la víctima al que van disparar diversos trets. Segons diversos testimonis es van poder sentir fins a quatre detonacions.

La policia local va rebre l’avís a les 22:50 h i quan van arribar van trobar un dels agressors retingut pels testimonis dels fets. Ara els Mossos d’Esquadra busquen a l’autor del tiroteig que anava acompanyat d’una altra persona. Segons la periodista el detingut és un home de 32 anys que anava armat.

Encara que es desconeix el motiu de l’homicidi, tot apunta a una revenja per tema de drogues. Els Mossos alerten que els dos fugits són perillosos i poden anar armats.