Societat

Més de 300 persones es presenten al Càsting d’Horroland per treballar aquesta temporada.

Jornada de formació – Foto: Horrorland

Quan queda poc més de 15 dies perquè el parc temàtic de terror més gran del sud d’Europa i el declarat com a millor del continent obri les seves portes, 317 persones han enviat la seva candidatura per poder treballar aquesta segona temporada a Horrorland

Dimarts passat dia 10 van començar el Càsting per cobrir les 170 places disponibles pels 18 dies que estarà obert el parc, entre el 4 d’Octubre i el 16 de novembre (només caps de setmana i festius).

A causa de l’ampliació d’atraccions i experiències, aquest any Horrorland contractarà 35 persones més que la passada temporada, entre actors, actrius i resta de personal per cobrir tots els departaments.

Jornada de formació – Foto: Horrorland

Entre les persones que s’han presentat al càsting, el 41% són de la mateixa comarca del Berguedà, el 38% de la província de Barcelona, el 21% de Tarragona, Lleida i Girona i 4 persones de diferents punts de la península.

Durant la jornada de càsting, els aspirants reben la formació teòrica adequada per conèixer les normes del parc, les atraccions i les tasques que hauran de realitzar. A continuació fan una entrevista per conèixer el seu perfil i finalment han de realitzar unes proves d’improvisació, expressió corporal i interpretació amb text.

D’aquestes jornades sortiran els 170 treballadors que faran possible que passem una tarda nit de terror, aquesta tardor a Horrorland, amb noves atraccions i noves experiències.

Si voleu conèixer de més a prop el Parc o reservar entrades, entreu a Horrorland.