Internacional

Mor als 80 anys Charlie Watts, el bateria dels Rolling Stones.


A través d’un comunicat del seu publicista, s’ha conegut la notícia de la mort de Charlie Watts, el bateria del mític grup dels Rolling Stones.

“És amb una immensa tristor que anunciem la mort del nostre estimat Charlie Watts”, deia el comunicat en el qual afegien “Ha mort avui pacíficament en un hospital de Londres, envoltat de la seva família. Un estimat espòs, pare, avi i un dels més grans bateries de la seva generació”.

En el comunicat amb la trista notícia, també demanen respecte per la privacitat de la seva família, amics i els membres de la banda, en aquest moment tan difícil per a tots ells.

Aquesta tardor els Rolling Stones tenen previst efectuar una gira pels Estats Units, però fa setmanes ja van anunciar que Watts no aniria amb ells perquè s’estava recuperant d’una malaltia no especificada. L’any 2004 havia patit un càncer de gola.

Charlie Watts va ingressar a la banda originària de Londres l’any 1963 llavors formada per Mick Jagger, Keith Richards i Brian Jones. Junts van ser la competència ferotge dels Beatles durant molts anys.

Descansa en pau, Charlie Watts, sempre ens quedarà la teva música.