Esports

Mor Michael Robinson amb 61 anys a causa d’una greu malaltia.

Aquest matí ens hem despertat amb la notícia de la mort de l’exfutbolista i comentarista esportiu, Michael Robinson a causa del càncer que patia.

El seu perfil de Twitter ha obert aquest matí amb aquestes paraules:

“Con tremenda tristeza os comunicamos el fallecimiento de Michael. Nos deja un gran vacíopero también innumerables recuerdosllenos del mismo amor que le habéis demostrado. Os estaremos eternamente agradecidos por haber hecho a este hombre TAN FELIZnunca caminó solo. Gracias

A finals del 2018 va fer públic que li havien diagnosticat un melanoma que amb el pas del temps va evolucionar amb metàstasi i tenia poques possibilitats de recuperació.

La trajectòria professional de Michael Robinson va passar per diferents clubs de futbol d’Anglaterra fins que va arribar al Liverpool amb el qual va guanyar un triplet, per acabar a l’Osasuna on es va retirar amb 30 anys per una greu lesió.

Del terreny de joc va passar a la televisió com a comentarista, tots recordarem la seva veu a Canal+ i més tard a programes esportius tant de ràdio com de la pantalla petita.

Descansa en Pau, Michael Robinson.