Societat

Mor per Coronavirus la famosa “youtuber” Sisi Nono amb tan sols 46 anys

Sisi Nono amb el seu fill Rubén – Instagram

Les xarxes estant de dol per la mort de Sisi Nono, la famosa “youtuber” i “streamer” especialitzada en videojocs va morir el dissabte passat a causa del Coronavirus, amb tan sols 46 anys. Va ser el seu fill Rubén el que va publicar la notícia a les xarxes socials.

La “youtuber” va ingressar a l’hospital a principis de febrer a causa de complicacions per la Covid-19, va ser ella mateixa qui va donar la notícia a través del seu perfil de Twitter. El primer missatge va ser anunciant que tenia febre i que l’endemà aniria a fer-se les proves de la Covid-19, el següent missatge confirmava el que es temia, va donar positiu, però estava animada perquè a part de la febre es trobava bé, fins i tot pensava no perdre’s un esdeveniment d’Egoland.

En els següents missatges anava anunciant que es trobava més malament i es disculpava per no poder continuar fent directes. L’últim missatge ja va ser des de la llitera de l’hospital: “Desearme suerte chicos os tendré informados“.

La notícia ha provocat moltes reaccions a les xarxes, sobretot dels seus companys “youtubers” i del món dels videojocs. Com “streamer” tenia més de 200.000 seguidor en Twitch i com a “youtuber” més de 40.000. Va guanyar molta popularitat gràcies a ElRubius que la va convidar a l’esdeveniment Egoland.

Des d’aquí el nostre més sincer condol a tota la família i amics de Sisi Nono, descansa en pau.