Actualitat.cat

Totes les notícies en clau catalana al teu abast

Societat

Mor per Coronavirus la famosa “youtuber” Sisi Nono amb tan sols 46 anys

Sisi Nono amb el seu fill Rubén – Instagram

Les xarxes estant de dol per la mort de Sisi Nono, la famosa “youtuber” i “streamer” especialitzada en videojocs va morir el dissabte passat a causa del Coronavirus, amb tan sols 46 anys. Va ser el seu fill Rubén el que va publicar la notícia a les xarxes socials.

La “youtuber” va ingressar a l’hospital a principis de febrer a causa de complicacions per la Covid-19, va ser ella mateixa qui va donar la notícia a través del seu perfil de Twitter. El primer missatge va ser anunciant que tenia febre i que l’endemà aniria a fer-se les proves de la Covid-19, el següent missatge confirmava el que es temia, va donar positiu, però estava animada perquè a part de la febre es trobava bé, fins i tot pensava no perdre’s un esdeveniment d’Egoland.

En els següents missatges anava anunciant que es trobava més malament i es disculpava per no poder continuar fent directes. L’últim missatge ja va ser des de la llitera de l’hospital: “Desearme suerte chicos os tendré informados“.

La notícia ha provocat moltes reaccions a les xarxes, sobretot dels seus companys “youtubers” i del món dels videojocs. Com “streamer” tenia més de 200.000 seguidor en Twitch i com a “youtuber” més de 40.000. Va guanyar molta popularitat gràcies a ElRubius que la va convidar a l’esdeveniment Egoland.

Des d’aquí el nostre més sincer condol a tota la família i amics de Sisi Nono, descansa en pau.