Successos

Mor un dels ferits en l’incendi d’ahir a l’Hotel Coronado del Raval de Barcelona

Foto: Twitter @BCN_Bombers

Una de les cinc persones que van resultar ferides ahir a l’Hotel Coronado del carrer Nou de la Rambla de Barcelona, ha mort avui en l’Hospital Clínic de la ciutat. Es tracta de la persona que va ingressar en estat crític al Clínic.

L’incendi es va iniciar en una habitació de la tercera planta de l’hotel i malgrat que el foc només va afectar aquesta habitació la gran quantitat de fum que es va estendre per tota la planta, va fer que alguns allotjats es precipitessin per les finestres fins al carrer.

La ràpida actuació dels veïns, localitzant matalassos i apartant les motocicletes estacionades per poder esmorteir la caiguda, va salvar la vida de les persones que van saltar, mentre arribaven els bombers i els serveis d’emergència. En total van ser nou persones ferides de diversa consideració. Cinc van ser traslladats a diferents centres hospitalaris, el més crític i que ha mort avui, va ser traslladat al Clínic, altres dos que havien saltat per les finestres van anar a la Vall d’Hebron en estat greu i dos de menys gravetat van anar a l’Hospital del Mar.

Un cop extingit l’incendi la majoria de persones allotjades a l’hotel, tots turistes, van poder tornar a les seves habitacions, excepte els de la tercera planta que va quedar inutilitzada.