Esports

Mor un jove pilot de motociclisme de 14 anys en una cursa a l’Aragó

El pilot Hugo Millán de 14 anys nascut a Huelva, ha perdut la vida avui en una cursa que s’estava disputant a l’Aragó, en la primera carrera de la European Talent Cup del FIM CEV Repsol que es disputava en el circuit de Motorland a Alcanyís (Terol).

Millán ha caigut de la seva moto en l’última volta de la carrera que estava disputant i en intentar sortir del circuit pel seu propi peu ha estat atropellat per la moto que el seguia, pilotada per Pawelec, que malgrat que ha intentat esquivar-lo no ha pogut evitar l’atropellament, causant-li greus lesiones en l’esquena i el coll.

El jove pilot de Huelva ha estat atès pels serveis d’emergència i traslladat en helicòpter a l’Hospital Miguel Servet de Saragossa, on finalment no ha pogut superar les greus ferides de l’accident i no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família d’aquesta jove promesa del motociclisme, que malauradament ens ha deixat molt jove. Per respecte a la família no compatirm les imatges del moment de l’accident. Descansa en pau, Hugo, que la terra et sigui lleu.