Esports

Mor un nen de 14 anys en la celebració de la Lliga de l’Atlètic de Madrid

Foto: Twitter @Atleti

Un nen de 14 anys va morir ahir a la nit durant la celebració que els aficionats de l’Atlètic de Madrid van fer a la plaça de Neptú de la capital madrilenya, per la victòria d’ahir que els ha donat el títol de lliga de la temporada 2020-2021.

Els fets van passar a la plaça de Santa Anna, molt propera a la font de Neptú, el nen va treure la meitat del seu cos per la finestra del cotxe per onejar la bandera del seu club, quan va topar amb el mur d’un pàrquing on anaven a entrar.

Va patir un traumatisme cranioencefàlic amb parada cardiorespiratòria que li va produir la mort. Els serveis d’emergència van intentar la reanimació durant més d’una hora, però malauradament no van poder fer res per salvar la vida del jove.

Pel que fa a la resta de celebració es van provocar moltes aglomeracions i en molts casos sense mascareta ni distàncies, un dels fets que s’ha criticat molt per les xarxes va ser la celebració que van fer els jugadors matalassers a la sortida del camp del Valladolid, van celebrar-ho amb els seus seguidors fent-se abraçades, donant-se la mà i sense mascaretes en molts d’ells.