Successos

Mor una dona de 70 anys en caure per un penya-segat d’un camí de ronda a Cadaqués


Des del cap de setmana passat que es va acabar el confinament comarcal, els rescats que han de fer els serveis d’emergència de Catalunya han augmentat considerablement. Aquest segon cap de setmana de “llibertat”, els Bombers de la Generalitat han hagut de fer una vintena de rescats a entorns naturals, la majoria d’ells per excursionistes accidentats en zones de difícil accés.

Ahir al matí una dona de 70 anys va perdre la vida en caure per un penya-segat d’un camí de ronda a Cadaqués, en una zona propera a Port Lligat, des d’una altura de 10 metres quan anava passejant pel camí. En el rescat van participar els bombers de Cadaqués i Roses, els Serveis d’Emergència (SEM) i la unitat aquàtica dels Mossos d’Esquadra, però malauradament no van poder fer res per salvar-la.

Davant la gran afluència de gent que es preveu per aquesta setmana santa a paratges naturals, els Bombers de la Generalitat ens recorden que sempre que anem a entorns naturals, extremem les precaucions, anem preparats i consultem els serveis meteorològics abans de sortir.