Successos

En les darreres hores moren dos turistes a Mallorca per precipitar-se des d’un balcó i un penya-segat


Arriba l’estiu i amb ell el turisme de borratxera a les Illes Balears. En les darreres 24 hores dos joves turistes han resultat morts per precipitar-se un des d’un balcó de l’hotel i l’altre des d’un penya-segat.

El primer era un turista britànic de 34 anys que va saltar des d’un balcó de l’hotel on s’allotjava i va resultar mort a l’acte. Segons les primeres informacions la víctima estava en un estat notori d’embriaguesa.

El segon era un turista holandès de 31 anys que amb la seva família van llogar un vaixell per fer un tomb per les Illes Malgrats, en Santa Ponça. Mentre la dona i el fill estaven al vaixell, l’home va escalar un penya-segat d’una altura considerable des d’on va saltar. Primer va xocar contra les roques i finalment va caure al mar.

Mentre l’home saltava, la dona des del vaixell, va gravar el salt amb el telèfon mòbil. El cos de la víctima va ser localitzat pel Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil, però per la profunditat a què es trobava, ahir al vespre encara no l’havien pogut rescatar.