Internacional

Nou atemptat a París amb dues persones ferides d’arma blanca davant les oficines de Charlie Hebdo

Avui la capital parisenca ha patit un nou atac terrorista molt a prop de les oficines de Charlie Hebdo, la revista satírica que contra la que es va atemptar el 2015 quan van entrar dos homes disparant indiscriminadament contra la gent, causant la mort de 12 persones.

Almenys dues persones han resultat ferides per l’atac amb un ganivet de grans dimensions que ha estat localitzat. Els fets han ocorregut aquest matí i segons explica un testimoni que treballa en l’agència de premsa First Lines, dos companys seus estaven fumant al carrer, quan ha sentit crits ha tret el cap per la finestra i ha vist un dels seus companys ple de sang a qui perseguia una persona amb un matxet a la mà.

En un primer moment s’ha detingut una persona en el districte 11 de la capital francesa, poc després s’ha fet una segona detenció i la zona ha estat acordonada per la presència d’un paquet bomba, encara que aquesta darrera notícia no està confirmada. Un dels ferits està en estat greu.

Aquest atac es produeix coincidint amb l’apertura del judici contra els 14 presumptes còmplices de l’atemptat del 2015. Abans-d’ahir també es va produir una amenaça de bomba contra la Torre Eiffel.

Notícies relacionades: Evacuada la Torre Eiffel per amenaça de bomba