NacionalSocietat

Olesa de Montserrat celebra la tercera posició de Chanel a Eurovisió


Ahir a la nit la cubana-catalana, Chanel va fer història en quedar tercera al Festival d’Eurovisió, posició que Espanya no aconseguia des de l’any 1995 en el que Anabel Conde també va quedar tercera.

Chanel Terrero Martínez coneguda com a Chanel va néixer a Cuba, però amb tan sols tres anys la seva família i ella es van traslladar a Catalunya, a Olesa de Montserrat. Amb tan sols nou anys va iniciar els seus estudis de dansa que anys després la van dur a participar en musicals com Mamma Mia!, Flashdance, El guardaespatlles o El Rei Lleó. Si alguna cosa caracteritza a Chanel i l’equip de ball que la va acompanyar ahir, és el treball, el gran esforç i la superació que han fet dia a dia per arribar a on són ara.

El gran vencedor de la nit va ser Ucraïna que va rebre gran part del vot popular. Quan va acabar la votació popular estaven en quarta posició, però amb el vot del públic va aconseguir la primera posició amb 631 punts. En segona posició va quedar el Regne Unit amb 466 punts i Chanel, en tercer lloc, amb tan sols 7 punts de diferència va obtenir 459 punts.

Olesa de Montserrat, la població que ha vist créixer aquesta fantàstica artista, va vibrar ahir a la nit des del Teatre de la Passió, en veure que 8 països li donaven la màxima puntuació de 12 punts.  En acabar el festival, Chanel demanava a la seva àvia que li fes una escudella i carn d’olla i també una mica de fuet per a picar.

Molts espectadors catalans van mostrar la seva indignació a través de les xarxes socials en escoltar com la presentadora del programa especial de RTVE feia referència al poble de Chanel com ‘Olona de Montserrat’ en lloc d’Olesa en tres ocasions, fins que algú la va avisar de la seva errada i va rectificar.