Uncategorized

Ona Carbonell, ja són 23 medalles en esports aquàtics.

La nedadora barcelonina Ona Carbonell, està a punt de convertir-se en llegenda del món aquàtic. Fa uns dies havia aconseguit ser la primera dona amb 22 medalles en esports aquàtics,
des d’ahir pot afegir una altra al seu palmarès, en aconseguir la medalla de plata en el Sol Lliure, en els Campionats Mundials FINA (Campionats Mundials d’Esports Aquàtics) que se celebren a Gwangju (Corea del Sud). Ja són 23.

Ona va sorprendre amb la seva gran actuació a ritme de James Brown i Luciano Paravortti amb la cançó “It‘s a Man’s World” per la que va obtenir una puntuació de 94,5667.

https://twitter.com/onacarbonell/status/1151510689279893504

Aquest any ha aconseguit prendre-li el record a la que ha estat el seu gran referent des de petita, la russa Natalia Ishchenko, amb 21 medalles i que des de Belgrad 1973 ostentava aquest rècord. Ara Ona, tan sols té dos homes per davant d’ella Michael Phelps, amb 33 i Ryan Lochte amb 27.

Encara no s’ha acabat el repte, avui ha de disputar la final del Duo Lliure amb la seva companya Paula Ramírez on poden aconseguir una altra medalla, però no ho tenen fàcil.