Nacional

OUIGO el competidor francès de Renfe comença a operar avui entre Barcelona i Madrid


L’operador francès de trens d’alta velocitat a baix preu (low cost), OUIGO, comença a operar avui a l’Estat espanyol cobrint la línia Barcelona Madrid. OUIGO ha acabat amb el monopoli de 80 anys de Renfe.

OUIGO oferirà cinc serveis diaris entre Barcelona i Madrid, a preus des de 9 €. També ofereixen parades a Saragossa, estació de Delicias i Tarragona, estació Camp de Tarragona. El trajecte entre Barcelona-Sants i Madrid-Atocha és de dues hores i tres quarts.

OUIGO s’ha avançat a l’oferta de trens a baix preu de Renfe, que té previst començar a operar el 23 de juny entre Barcelona i Madrid, amb quatre freqüències per sentit i oferint la possibilitat d’efectuar més parades, com a Saragossa, Lleida, Camp de Tarragona, Girona, Figueres, Calatayud i Guadalajara.

La Unió Europea preveu establir un mercat ferroviari únic, avui comença la competència de Renfe a l’Estat espanyol, que fins ara només tenia en dos territoris, a Catalunya amb Ferrocarrils de la Generalitat i a Mallorca amb Ferrocarrils de Mallorca.

Notícia relacionada:

OUIGO el competidor francès de Renfe en Alta Velocitat arribarà a Catalunya el 2021 amb una promoció de viatges a 1 € entre Barcelona i Madrid (23.09.2020)

Si voleu reservar el vostre bitllet des de 9 €, ho podeu fer a la web OUIGO