Internacional

OUIGO el competidor francès de Renfe en Alta Velocitat arribarà a Catalunya el 2021 amb una promoció de viatges a 1 € entre Barcelona i Madrid.

El passat mes d’abril Renfe havia d’inaugurar el nou servei de trens d’alta velocitat a preus reduïts, AVLO “Low Cost“, però a causa del Coronavirus va quedar ajornada i encara no se sap quan entrarà en funcionament. Ara el principal competidor de Renfe en serveis d’alta velocitat a preus “low cost“, ha anunciat que el març del 2021 arribarà al nostre país.

El gegant ferroviari francès SNFC, operarà a Espanya a través de la seva marca OUIGO, la mateixa que opera a França. En un principi s’oferiran cinc viatges entre Barcelona i Madrid, amb parades a Tarragona i Saragossa. Per més endavant estan previstos nous trajectes a València, Alacant, Còrdova, Sevilla i Màlaga.

https://twitter.com/OUIGO/status/1308394934203043841

Els trens OUIGO són de dues plantes, amb una capacitat per a 500 persones i servei de bar. Els preus són un 50% més barats que els de Renfe i com a oferta de benvinguda ofereix 10.000 viatges al preu d’1 €, que estaran disponibles a partir de demà a la tarda a la web de OUIGO