Esports

Pablo, el segon fill d’Iñaki Urdangarin s’instal·la a Barcelona per seguir les passes del seu pare en el món de l’handbol.

El segon fill d’Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbón de 19 anys ha decidit traslladar-se a viure a Barcelona per seguir els passes del seu pare en el món de l’handbol. Pablo Urdangarin des de ben petit ha jugat a handbol tant a Barcelona on residia la família fins que van marxar a Ginebra quan van empresonar el seu pare, com a Alemanya o França on la temporada passada jugava amb un equip de Nantes.

Encara que no ha transcendit fins ara, Pablo Urdangarin ha estat entrenant tot l’estiu amb el Barça, on el seu pare va triomfar abans de casar-se amb la infanta Cristina. Ha estat entrenant sense fitxa amb el club blaugrana, però sembla que no està a l’altura per jugar en un equip d’elit. 

Segons publica la revista Vanitatis, el jove Urdangarin tornaria a jugar amb l’equip on ho va fer abans de marxar de Barcelona, el Club d’Handbol d’Esplugues que milita en tercera divisió i amb qui està intentant tancar un contracte. El club ha confirmat que han parlat amb ell perquè vol tornar, però encara no hi ha res definitiu. Segons la citada revista Pablo Urdangarin ha estat tot l’estiu vivint a Barcelona amb la seva tieta Ana Urdangarin i els seus fills amb qui té una relació com de germans.