Nacional

Pedro Sánchez anuncia que participarà en la taula de diàleg que se celebrarà el pròxim dimecres.


El president del govern central, Pedro Sánchez, ha anunciat aquesta nit en una entrevista concedida a Televisió Espanyola, que participarà en la taula del diàleg amb els representants del govern de la Generalitat que se celebrarà el pròxim dimecres a Barcelona.

Sánchez ha dit textualment:

“Lideraré aquesta delegació del Govern d’Espanya i tindré l’oportunitat de reunir-me amb el president de Catalunya i trobar-me amb totes dues delegacions i espero que avancem en aquesta línia de diàleg i retrobament”.

En representació del govern espanyol la taula la formaran sis ministres més el mateix president Sánchez. Els ministres són: Félix Bolaños, ministre de la presidència, la ministra de Política Territorial, Isabel Rodríguez, el ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta, la ministra de Transports, Raquel Sánchez, la vicepresidenta segona, Yolanda Díaz i el ministre d’Universitats, Manuel Castells.

Per part del govern de Catalunya, ERC ja havia anunciat que participaria el president de la Generalitat, Pere Aragonès, la consellera de presidència Laura Vilagrà i el conseller d’empresa i treball, Roger Torrent.

Falta saber els participants de Junts per Catalunya que no han volgut donar noms fins a saber si el president del govern central participaria de la taula de diàleg. Tot apunta que el vicepresident Jordi Puigneró serà un dels participants.