Societat

Piqué s’emociona en el 30è aniversari d’Aura Fundació.

Aura Fundació és una entitat sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, mitjançant la inclusió social i laboral seguint la metodologia “Treball amb Suport”.

Ahir a la tarda van celebrar la festa del 30è aniversari de la seva creació a la qual va assistir el defensa del Barça, Gerard Piqué. En el transcurs de l’acte el blaugrana va fer un discurs centrat en el paper tan important que tenen els pares d’aquestes persones discapacitades i en un moment donat, no va poder evitar emocionar-se, quan pronunciava aquestes paraules:

https://twitter.com/esport3/status/1151223782264188928

«I ara m’emocionaré… M’agradaria donar un missatge a aquests treballadors incansables que he vist a les fotos. El meu primer objectiu a la vida ha sigut fer sentir orgullosos als meus pares i tots els que esteu aquí heu de fer sentir orgullosos als vostres pares perquè al final són els que us han portat aquí, al planeta terra, i els que us han cuidat, el que us han mamat, i els que us han donat l’oportunitat de viure la vida que teniu».

Piqué era l’encarregat de tancar l’acte i no va perdre l’ocasió de destacar la important tasca que fa la Fundació Aura i demanar als empresaris a què apostin per la contractació d’aquestes persones amb discapacitat intel·lectual en les seves empreses.

I si sou empresaris i voleu col·laborar, amb aquí teniu l’enllaç a la web d’Aura Fundació.