Nacional

Polèmica a les xarxes pel desballestament dels llits de l’hospital temporal per la Covid que es va habilitar a Sabadell.


Unes imatges del desballestament de llits i matalassos de l’Hospital Temporal del Vallès Sud que s’havia habilitat a la pista coberta d’atletisme amb motiu de la Covid-19, per donar suport al Parc Taulí de Sabadell, s’han fet virals a les xarxes i molta gent ha volgut expressar la seva disconformitat i es pregunta com és que llits i matalassos que aparentment estan en bones condicions són enviats a la deixalleria.

A partir d’ara la pista es dedicarà com a espai per a vacunació massiva de la zona del Vallès Sud. Ahir el programa Versió RAC1 es va posar en contacte amb el director del Parc Taulí, Joan Martí, que va assegurar que abans de fer la retirada es va fer un triatge i el material que estava en bones condicions el van dur a un magatzem per futures necessitats, només es van desballestar els llits i matalassos que estaven en males condicions, però aparentment en les imatges i el vídeo que ha difós Ràdio Sabadell i que s’han fet virals, sembla que no estiguin tan malament.

L’Hospital Temporal del Vallès Sud es va muntar en la primera onada de la pandèmia a l’abril de l’any passat, però mai va entrar en funcionament, segons Martí allà es van portar els llits i matalassos que estaven en desús i l’hospital ja no utilitzava, però l’ajuntament apunta que era material donat per empreses i entitats de la ciutat.