Successos

Polèmica actuació d’un agent de seguretat de l’estació de Sants en la detenció d’una noia aquest matí.


Aquest matí l’Estació de Sants ha estat protagonista per la vaga que estan fent els maquinistes de Renfe, però a més també ha saltat a les xarxes socials per l’actuació que ha tingut un agent de seguretat privada en la detenció d’una noia.

Segons publica Betevé, tot ha començat quan una noia ha increpat a un càmera de televisió que estava seguint l’actualitat de la vaga, perquè no volia que la gravessin. Quan la conversa ha anat pujant de to, ha intervingut el servei de seguretat de l’estació i un dels agents ha resultat ferit per un objecte.

Un dels agents, per cert d’una corpulència considerable al costat de la noia, l’ha reduït agafant-la de coll i estirant-la a terra, mentre un altre dels agents, suposadament el que havia resultat ferit, li clava cops de puny i de peu a les cames mentre tres agents l’emmanillaven i immobilitzaven a terra.

L’agent agressor ha estat retirat del servei minuts després de la producció dels fets i el portaveu de Renfe, Antonio Carmona ha anunciat que es prendran les mesures pertinents per evitar que un fet així es torni a repetir.