Successos

Porcs senglars ataquen un nen de 4 anys a Sant Vicenç dels Horts

El passat cap de setmana un grup de sis porcs senglars que es passejava per una zona residencial de Sant Vicenç dels Horts, concretament al carrer Santander, va atacar a un nen i el seu gos.

El pare va explicar que acostumen a passejar el gos per aquesta zona i aquell dia els porcs senglars van anar a atacar el gos que portava una corretja extensible, però un d’ells es va dirigir cap al nen. El pare va poder salvar al seu fill i junt amb la seva dona, van marxar corrent tots tres.

El pare va fer l’intent de tornar a rescatar el gos, però quan va veure que els porcs el volien atacar de nou, no va poder fer res pel pobre gos.

Al final amb l’ajuda d’un grup de persones que estava per la zona i a cops de pal contra els senglars un noi va poder rescatar al gos, que van portar al veterinari, però les ferides dels ullals que li havien fet els porcs eren tan greus que va acabar morint.

El pare ha volgut denunciar el fet a través de Twitter dient: «Vull denunciar la mort injusta del meu gosset de 10 anys, atacat per sis porcs senglars a portes de casa meva» També adjunta una fotografia del gos ferit, que nosaltres preferim no difondre.

No és la primera vegada que porcs senglars es passegen lliurement pels pobles del Baix Llobregat, estem acostumats a veure’ls a primera hora del matí o durant la nit que baixen de la muntanya per buscar menjar. Potser les autoritats haurien de fer alguna cosa per evitar que torni a passar l’atac de Sant Vicenç dels Horts, en aquest cas, ha sigut un gos, que no deixa de ser un membre més de la família, però la pròxima pot ser un nen.