Successos

Presó sense fiança pels quatre detinguts per la violació de la noia de Manresa.

El jutge d’instrucció del jutjat número 7 de Manresa ha dictat aquest matí, presó provisional sense fiança, però comunicada, pels quatre detinguts en relació amb la violació en grup de la menor de 17 anys ocorreguda el passat cap de setmana.

Davant l’expectació mediàtica que hi havia al jutjat de Manresa, els Mossos han entrat amb els detinguts per la porta de darrere. La víctima ha arribat amb una furgoneta d’incògnit acompanyada d’una psicòloga del Servei d’Emergències.

Per la declaració dels quatre acusats, com que no coneixen les nostres dues llengües, ha estat necessària la col·laboració d’un intèrpret.

Avui ens hem assabentat que la víctima va trucar al 112 just després de l’agressió per demanar auxili i que almenys dos dels joves detinguts que ronden els 20 anys, van ser tutelats per la DGAIA (Direcció General d’Atenció a l’Infància i l’Adolescència) de la Generalitat de Catalunya.

Els fets van ocórrer el diumenge passat de matinada en un pis ocupat del carrer Aiguader, 17 de Manresa. L’ajuntament tapiarà el pis per evitar pròximes ocupacions.