Successos

Quatre detinguts per un apunyalament aquesta nit als voltants d’una discoteca de Blanes

Foto: Policia Municipal Blanes

Aquesta matinada els Mossos d’Esquadra han detingut quatre persones, una d’elles menor d’edat com a presumptes implicats en un apunyalament que s’ha produït aquesta nit de dissabte a diumenge als voltants de la discoteca Arena de Blanes.

Els Mossos han acudit al lloc dels fets després que un testimoni els ha alertat que hi havia un noi ferit a terra. Un cop personats els serveis d’emergència, la víctima ha estat traslladada a l’hospital de Blanes amb ferides lleus. Gràcies a la descripció del testimoni que ha vist l’agressió, els Mossos d’Esquadra han aconseguit detenir als presumptes autors, quatre joves a qui se’ls ha intervingut un pal de golf i una navalla.

Ja fa quatre setmanes que la Policia Local conjuntament amb els Mossos d’Esquadra havien muntat un operatiu per combatre la delinqüència i l’incivisme que s’està produint darrerament en el municipi de la Selva. L’alcalde de la localitat, Àngel Canosa, afirma que la situació que viu el municipi cada cap de setmana per l’afluència de gent de fora de Blanes, “és insostenible” per la proliferació de l’oci de “borratxera, drogues i agressions”.