Successos

Quatre ferits, un d’ells de gravetat en una explosió a la foneria de Celsa a Castellbisbal


Ahir poc després de les set de la tarda es va produir una explosió a la planta de foneria de l’empresa Celsa de Castellbisbal al Vallès Occidental on van resultar ferides quatre persones, una d’elles de gravetat que va ser traslladada pels serveis d’emergència a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.

Segons informen els bombers a través del seu perfil de Twitter, l’explosió va ser conseqüència d’un “vessament d’aigua que ha arribat a la fossa amb restes de metall calent i ha fet reacció. L’evaporació sobtada ha fet una ona expansiva que ha malmès algunes plaques del sostre”

Les plaques van ser retirades pels mateixos bombers, ja que estaven inestables i tenien risc de caure. L’explosió es va poder sentir a gran part de la població de Sant Andreu de la Barca que està just davant de la foneria, a l’altre costat del riu Llobregat.

Afortunadament no va afectar l’exterior i tampoc va haver de tallar-se la carretera la C-1413. Nou dotacions dels bombers es van desplaçar fins a l’empresa, però tan sols cinc van haver-hi d’actuar.