Nacional

Que hem de fer per no rebre propaganda electoral?

Després de quatre campanyes electorals en quatre anys i veient que per molt que votem, després els polítics no es posen d’acord per formar govern, la gent ja està farta i una manera de demostrar-ho és sol·licitant que no ens omplin les nostres busties de paper, que després en la majoria de casos no és més que paper mullat.

El 10 de novembre, votar hem de votar, però no cal que ens repeteixin tot allò que fa temps que estem escoltant. Per no rebre propaganda electoral haurem d’entrar a aquesta web de  l’Institut Nacional d’Estadística i prohibir que aquest organisme cedeixi les nostres dades a partits polítics, per tal que no ens enviïn publicitat.

El termini per efectuar el tràmit ja està obert i finalitzarà el pròxim 6 d’octubre, tretze dies després de la convocatòria electoral que es farà el 24 de setembre.

Per tal de fer-ho haurem de disposar del Certificat Digital reconegut pel Ministeri de Política Territorial i Administracions Públiques, que podem obtenir en aquesta Web o bé amb el sistema Cl@ave del Ministeri d’Hisenda que podem demanar en aquesta adreça.

Recordem que el cost d’enviament de propaganda d’una campanya electoral ronda els 50 milions d’euros, no estaria de més que se l’estalviessin i aprofitessin aquesta quantitat a finalitats socials i més quan tenim tan recent la darrera campanya, no creiem que hi hagi tants canvis en els programes electorals dels partits en tan poc temps. Un altre avantatge pel medi ambient, ens estalviaríem paper i plàstic.