Successos

Rescatada una persona amb vida i el cadàver d’un menor de l’esfondrament de Peníscola.

Foto: Diputació de Castelló

Aquesta matinada els serveis de rescat del País Valencià han trobat amb vida i conscient un home que havia quedat atrapat en l’esfondrament d’un edifici d’apartaments que es va produir ahir al vespre a Peníscola. Segons han informat els bombers, el rescat ha estat complicat pel lloc on es trobava la víctima i pel perill d’ensorrament de l’estructura col·lapsada.

Els bombers van poder contactar amb ell per telèfon mòbil i gràcies que estava conscient l’han pogut rescatar. El jove d’uns vint anys ha pogut donar informació que dins de l’habitatge hi havia una mare i el seu fill de catorze anys, probablement familiars seus. Els serveis de rescat dotats amb gossos han estat buscant tota la nit i malauradament avui al voltant de les vuit del matí, s’ha trobat el cadàver del menor, fill de la dona que a hores d’ara encara continua desapareguda.

De moment no se saben les causes de l’esfondrament de l’edifici d’apartaments de la urbanització Font Nova als afores de Peníscola. L’edifici no és gaire antic, ara els tècnics estan estudiant les causes que el van fer col·lapsar i si té alguna cosa a veure amb les darreres pluges que ha patit la zona en els darrers dies.

Afortunadament es va produir a una hora en què la gent encara estava per la platja o passejant pel poble i no hi havia gaire veïns a l’edifici. Les 30 persones que no han pogut tornar a casa aquesta nit, han estat reallotjades en diferents hotels de la població.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol als familiars del menor per la seva pèrdua i esperem que puguin rescatar amb vida a la seva mare.

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha volgut mostrar el seu condol a través del seu perfil de Twitter.