Successos

Roben un caixer de Bitcoins a Sarrià i el carreguen en un cotxe d’alta gamma


Aquesta matinada uns encaputxats van encastar un cotxe d’alta gamma contra un local de criptomonedes al carrer Beethoven del districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona per endur-se el caixer.

Al voltant de les tres de la matinada els assaltants han arribat amb dos vehicles d’alta gamma, un d’ells l’han fet xocar contra la persiana de l’establiment de GBTC Finance i un cop a dins del local han pogut endur-se el caixer de criptomonedes que han carregat en el maleter de l’altre cotxe, un Land Rover Evoque que ronda els 50.000 € i que havien robat amb anterioritat.

Els delinqüents per evitar ser gravats han fet ús d’extintors per tapar la fugida a les càmeres dels mòbils dels veïns de la zona que els estaven gravant. Les criptomonedes no existeixen físicament, l’únic botí que han pogut aconseguir els lladres són bitllets i monedes d’euro o altra moneda de curs legal, així que el resultat és el mateix que si hagueren robat un caixer de qualsevol banc. De moment els propietaris de l’establiment no han revelat l’import de diners que podia haver-hi dins el caixer.

En el caixer es guardaven els diners en euros que els clients introduïen per canviar-los per criptomonedes. Els Mossos d’Esquadra han obert la corresponent investigació per tal de localitzar als assaltants, que segons publica la periodista Anna Punsí podrien ser un grup de delinqüents del barri d’Horta.