Societat

Roben un remolc amb els Gegants del Vendrell a dins. La Colla demana col·laboració per tal de trobar-los.

Aquesta matinada la Colla Gegantera del Vendrell ha patit un robatori a la nau on guarden els Gegants, ubicada al polígon industrial La Cometa de la localitat.

Els lladres s’han endut el remolc on hi eren el Salvador i la Teresa, els Gegants Vells del Vendrell, d’alt valor històric i sentimental, ja que són els més antics de la població, van ser construïts l’any 1930.

La Colla Gegantera del Vendrell ja ha denunciat el robatori davant els Mossos d’Esquadra, però demanen la col·laboració ciutadana per tal de poder recuperar el Salvador i la Teresa abans que acabin destrossats en un contenidor.

Es tracta d’un remolc de més de cinc metres de llarg i amb dibuixos dels gegants. Quasi amb total seguretat els que l’han robat simplement volien el remolc ignorant que dins estaven els gegants.

Els gegants encara hi eren a dins del remolc perquè havien fet una sortida recent, esperaven traslladar-los a l’ajuntament aquesta setmana vinent.

Esperem que els lladres siguin comprensius i no facin malbé el Salvador i la Teresa i vosaltres si veieu algun remolc sospitós, no dubteu en posar-vos en contacte amb els Mossos d’Esquadra amb una simple trucada al 112.

https://twitter.com/plelvendrell/status/1163080207781257217